EN   AL
ISO 9001:2008         ISO 14001:2004


ЦеПроСАРД учесник на НВО САЕМ “Активно граѓанство, Подобро Општество” кој се одржа во Младинскиот Културен Центар на 06.12.2017год.

Во Младинскиот Културен Центар на 06.12.2017год. во организација на Волонтерски Центар Скопје, во соработка и со поддршка на Град Скопје, трет пат по ред, се организираше НВО Саем насловен “Активно граѓанство, Подобро Општество”.
Тимот на ЦеПроСАРД учествуваше во излагањето со свои материјали и на мини форумите кои беа одржани.


изработено од Кипс ком
ЦеПроСАРД @ 2008 - 2011
facebook     linkedin     email     sitemap